Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma pane KotschR^. Atˇ si M.Z. volí ti z toho prvního odstavce. Aspoň uvidíme po volbách kolik je těch, kteří to označení hrdě přijímají.

1 1
možnosti
Foto

Autore kým vlastně více pohrdáte Zemanem nebo celým českým národem? Řekl bych že tím druhým a Zeman potažmo Babiš se Vám k tomu jen hodí jako vhodný terč Vaší čechofobie.

Češi si za prezidenta nevybrali robotickou prováděcí opičku systému na dálkové ovládání. To by musel vyhrát Herr Schlafenberg. Právě naopak. Chtějí mít na Hradě spíše kverulanta a rebela ať je trochu legrace a tak ho tam mají.Tak dopadly poslední prezidentské volby.

Víte čím to nejspíš bude? Mají smysl pro humor, politiku vnímají celkem správně jako divadlo, své politické pantáty neberou příliš vážně a ani je nenapadne k nim s úctou vzhlížet.

Jo jiný kraj, jiný mrav:-)

1 2
možnosti
Foto

Su Moravák a tam ted ́su.

0 0
možnosti

Pane autore,tolik nenávisti a zášti?!

1 1
možnosti

Pojďme si tady teď a všichni slíbit, že příště už Zemanobabiše nezvolíme.

Tůůůdle.

2 0
možnosti
Foto

To se dělá, takhle strašit ,,pravověrné";-D Co kdyby, nedej bóže, do dalšího klání vstoupil? I když asi ano, ale ne kvůli své kandidatuře, ale už jen pro tu radostR^ Ve finále pak nejspíš stejně odstoupí. Ale už se na tu ,,prču" zase těšímR^:-P

1 0
možnosti

V prvnim odstavci jsou popsani jeho volici!!KarmaR^

5 1
možnosti
Foto

Jste si jist, že je to JEN o voličích M.Z.? Či toliko o těch, na které plati statistic. průměr, ovšem nikoli předložený M.Z., ale podložený sofist. výzkumem skutečných odborníků. Nakonec, toto konstatoval i jeden z těchto nejen u nás uznávaných odborníků(,,jistý" Dr. C.H., etc,etc.,) v rozhovoru pro tehdejší MfD dávno před M.Z.8-o A představte si, že by jej dnes mnozí brali jako kandidáta na post prezidenta. Já tohoto člověka klidně také. Ovšem on sám zcela jistě ne;-)

P.S.: Dalším z těchto uznávaných odborníků je pak ,,jistý " Dr. T.H, etc,..

Jinak viz.:

Třetina lidí jsou blbci - Blog iDNES.cz

Psycholog Hubálek: Nedivte se ničemu, třetinu národa tvoří pitomci - iDNES.cz

A jinak, snad to nebude, dokonce ani pro Vás, ale i pro jiné, včetně autora článku, tolik náročné;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS