Michael Kotsch

Naše svoboda projevu

9. 01. 2015 13:13:46
Mám větry z toho, kdo teď bude mít větší kecy o teroristech. Okamura, bojovník za venčení čuníků u mešit a bojkotu kebabu? Nebo stařik z Hradu, bojovníček s islámem a rusofil, či dokonce miláček národa, neestébák Babiš?

***

Je třeba u nás doma bojovat za svobodu projevu, kterou nám podle Ruského vzoru už vzali.

Jistě je nebezpečí militantního islámu, ale pro naše lidi jsou daleko nebezpečnější nepřátelé demokracie a svobody projevu u nás doma, především proto, že našeho starce zároveň pojí nerozborné přátelství na Kreml.

Bolšij Putin má k demokracii a svobodě projevu totiž vztah nepřáteský, což se nás dotýká o to víc, že má s námi také zcela strašné záměry, tedy záměry, jako měl medvěd se zajíčkem než si s ním vytřel prdel: zajic_a_medved.jpg

Naším úkolem není hlavně a v první řadě bránit svobodu projevu a demokracii proti islámským bojovníkům, ale proti čím dál tím mocnějším domácím komoušům na Hradě a ve vládě a jejich moskevským protektorům.

A místo abychom se tady všichni dohromady dojatě a kýčovitě sjednocovali proti islamistům řádícím v Paříži, měli bychom se konečně pořádně rozdělit, na ty, kterým u nás jde o demokracii a svobodu projevu, a ty, kterým u nás demokracie a svoboda projevu může být ukradená, když jsou ochotni se spojit i s Rudým medvědem!

Zajíci posraní!

Autor: Michael Kotsch | karma: 10.14 | přečteno: 587 ×
Poslední články autora