Michael Kotsch

Zemanova Kniha Džunglí

2. 05. 2016 19:28:03
Výrok poslance Zemana v PS z roku 1992. "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."

►►►

Při první zahraniční návštěvě Slovenska je zpitej tak, že zabloudí při ceremoniálu na letišti dokud ho nevezmou za rameno a nevedou po červeném koberci, protože sám není schopen jít rovně..

Po návštěvě ruské ambasády (kam je sledován médii a vchází v pořádku) pak se přimotá na otevření korunovačních klenotů a málem přidává k jablku a koruně i šavli. Všichni přítomní cítí alkohol, motá se, ale vysvětlení zní – viróza.

Vyznamenává(státními řády) tradičně jen kámoše z řad starých komunistů a STB.

Po návštěvě Čínského prezidenta vyznamená policisty za to, že mlátili Čechy a chránili Čínské tajné.

Demokracii,ústavu i zákony si vykládá po svém a na 17. listopadu, nevpustí za asistence PČR na Albertov nikoho kdo není jeho příznivec, skandální je, že ani studenty, naopak jeho voliče svezou autobusy z celé ČR a rozdají jim transparenty-ať žije zeman.

Obejde sněmovnu a zvolí úřednický kabinet ,,přátel Miloše Z ́ ́(podle vlastních slov vládu odborníků) ta ačkoliv nedostane důvěru vládne až do předčasných voleb jejichž vyhlášení Zeman úmyslně prodlužuje a poté prodlužuje jmenování premiéra aby zkorumpovaná banda vládla co nejdéle.. Ve známost vejde hlavně slavný sprostý rozhovor Rusnoka a Picka o cestě na pohřeb Mandely.

Jako jediný prezident EU podporuje Putina, neschvaluje sankce proti Rusku a jede na pozvání Jakunina, osobu, na kterou jsou uvaleny sankce a kamarád Putina, na ostrov Rhodos, kde pomlouvá EU a NATO. Naopak Rusky umí výborně za což je i na Rhodu pochválen..

Neustálé shazování v očích světa a partnerů, Taiwan patří k Číně, do Číny se jede učit tvořit společnost, ignorace obsazení Tibetu, tvrdí že je mu po obsazení lépe.

V Rusku nejsou političtí vězni, výzva na půdě OSN k bombardování muslimů. A na domácí půdě kouření od 27 let je nezávadné, postižení a normální nepatří do stejných tříd, odstranění Sobotky kalašnikovem.

Kdo nepije alkohol, přichází o hodně a skončí jako Hitler, což vede až k trapným a rozporuplným výmluvám hradu, viróza, pes ohrnující koberec, hnijící palec.

►►

Putinův poskok Zeman a STBák Babiš se setkali na podvodem postavené farmě, kde Zemana povozili, protože kvůli pokročilé viróze a hnijícímu palci nemohl chodit, ještě tak že Zemana nepovozil lišák Babiš na ocásku jako Budulínka.

Přifařil tam i kriminálník Nejedlý, aby se najedl ze Švédských stolů. vše bude komentováno bulvárním pisatelem a lidskou atrapou Ovčímmluvčáčkem.

Tomu rudému póvlu z Hradu není nic svaté, děti zneužité k Zemanobabišovské propagandě.

Nechali Babiše ovládnout média. To je váš největší problém. Když na i Dnes napíšou, že nejlepší párky jsou kostelecké piliňáky, tak se o ně polovina národa druhý den porve v Kauflandu.

Nechali jste Babiše, aby si z ČR udělal ANOfertistán.

EET, HDP... a těch registrů a evidencí. To vám nikdo neodpáře. Ale alespoň bude co rušit. Postavili jste živnostníky a podnikatele na rovinu se zloději. Sklidíte, co jste zaseli. Moc bych průzkumům nevěřil.

ODS bude mít krizi za sebou, a vy si to slíznete. Krysy se rozlezou a brzo. Nechali jste Zemana, ať si udělá z prezidentského postu svoji kremelskou klubovnu. Předseda vlády už nemá autoritu.

Pojďme si tady teď a všichni slíbit, že příště už Zemanobabiše nezvolíme.

Autor: Michael Kotsch | karma: 27.50 | přečteno: 660 ×
Poslední články autora