Pan Prezident Zeman ze Saudské Arábie dojel s kuřím okem!

Pan Prezident navštívil především Islámskou Univerzitu, kde pronesl spatra velmi učený projev v angličtině. Univerzitní Profesor pan Hádží Halef Omar, to studentům  tlumočil do arabštiny.

***

Pan prezident Miloš Zeman se vydal na cestu stylově a státnicky do té Saudské Arábie,  jak karavaně tak i ipanu prezidentovi během dlouhého putování počasí přálo, ale prezident si hrozně otlačil na vemblódu zadnicl,  že mu ji museli Mynář s Ovčáčkem furt mazat alkoholem.  Když  byl zas namazananej, musel jit kus pěšky.

Pak už ale na tu Islámskou Univerzitu konečně došli a pan Zeman nechal všem studentům i profesorovi Hádži Halefu Omarovi, rozdat ten náklad vemblódů :  Krtečky!  Tak obrovskou radost jste ještě neviděli!

Pak prezident přenesl svůj učený projev: milí studenti, již léta tvrdím, že Země je kulatá!  A na  otázku studenta,  zda se Země pohybuje, odpověděl náš pan prezident,  že ne, že naopak Slunce obíhá okolo Zemana ééé Země.  Svá tvrzení názorně doložil pomocí sklenice s vodou, která se nikdy nevyleje protože naše Země je statická a Sluníčko obíhá kolem ní.

Pan prezident Zeman dodal že, kdyby se Země pohybovala, což ví každé školní dítě, letadla by nikdy nedoletěla do cíle.

Letecké společnosti by ztratily smysl, jelikož nám stačí počkat na místě ve vzduchu, až se Země otočí, a tím se na místo dostane.

Svůj učený výklad zakončil náš Pan Prezident  tím, že popřel přistání NASA na Měsíci a označil to jako výrobek Hollywoodu.  Pak náš velký státnik Zeman dodal : ,,A přece se netočí!“ a sklidil frenetické ovace.  Dřívější napětí mezi Českem a Saúdskou Arábií přitom povolilo !!!

Autor: Michael Kotsch | pondělí 23.2.2015 18:28 | karma článku: 10,60 | přečteno: 433x
  • Další články autora

Michael Kotsch

Zemanova Kniha Džunglí

2.5.2016 v 19:28 | Karma: 27,60

Michael Kotsch

Byl Ježíš Rus?

29.4.2016 v 19:44 | Karma: 14,10

Michael Kotsch

Agent-ůra Stém podala mesiž.

27.4.2016 v 12:08 | Karma: 15,48

Michael Kotsch

Socani só v řiti.

26.4.2016 v 0:35 | Karma: 28,53